Сватби – Цени за фото и видеозаснемане

Основен пакет-цена 500 лева

Заснемане на целият сватбен ден, от подготовката на булката или младоженеца до разрязването на сватбената торта в ресторанта.Включва подписи,ритуала в църквата,художествена фотосесия на младоженците ,общи снимки с гостите и снимане в ресторанта. До 10 часа присъствие на сватбен фотограф.След изтичане на 10 -те часа се заплаща 60 лева на започнал час. Без ограничение в заснетите кадри.Получавате линк за онлайн изтегляне на всички подбрани и обработени кадри до 30 дни след сватбата.Ако желаете да получите кадрите на DVD с обложка и снимка заплащате допълнително 20 лева.За изработка на сватбен албум се договаря допълнителна цена според специфичните изисквания на клиента.Транспорта на сватбения фотограф/и по време на ангажимента се осигурява от клиента!Цена за наемане на втори сватбен фотограф-300 лева.

Заснемане на подпис в ритуалната зала и кратка фотосесия – Цена – 180 лева

Пакетът включва снимане в ритуалната зала,общи снимки с гостите и кратка фотосесия на младоженците.Обща продължителност на ангажимента до 2 астрономически часа.Получавате линк за онлайн изтегляне на всички подбрани и обработени кадри до 30 дни след сватбата.Ако желаете да получите кадрите на DVD с обложка и снимка заплащате допълнително 20 лева.

Заснемане на подпис в ритуалната зала,заснемане на църковния ритуал и кратка фотосесия – Цена – 240 лева

Пакетът включва снимане в ритуалната зала,заснемане на ритуала в църквата,общи снимки с гостите и кратка фотосесия на младоженците.Обща продължителност на ангажимента до 3 астрономически часа.Получавате линк за онлайн изтегляне на всички подбрани и обработени кадри до 30 дни след сватбата.Ако желаете да получите кадрите на DVD с обложка и снимка заплащате допълнително 20 лева.

Следсватбена фотосесия,годежна фотосесия – цена 200 лева

Може да си направите следсватбена или годежна фотосесия при мен,без да снимам цялата ви сватба. Следсватбената фотосесия може да бъде реализирана след сватбения ден в студиото ми или на избрано от вас място в спокойна обстановка и време удобно за вас и мен.Получавате линк за онлайн изтегляне на всички подбрани и обработени кадри до 20 дни след фотосесията.Ако желаете да получите кадрите на DVD с обложка и снимка заплащате допълнително 20 лева.При снимане на места,в които се изисква допълнително заплащане (хотели,градини,паркове с платен вход и др.),цената се начислява към цената на пакета.Цената важи за района на град София.За повече информация позвънете.